Maribor, 03.10.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Domijada 2013

25. in 26. aprila je na Rogli potekala že tradicionalna Domijada. Dijaki in dijakinje našega doma so bili upešni, saj so osvojili kar nekaj medalj: en zlata medalja za šahiste, tri srebrne (za strelke, strelce in košarkarje), tudi tekači so bili ekipno drugi, sodelovali pa smo še na literarnem natečaju in prejeli priznanje za tretje mesto, nismo manjkali na likovnem natečaju, na okrogli mizi, v ustvarjalni delavnici, imeli smo predstavitveno stojnico, intenzivno delali kot novinarji in nastopili v kulturnem programu. Pa na zabavi tudi! Zastopstvo iz našega doma je bilo letos številčno: 28 dijakov in 6 vzgojiteljev-mentorjev.
Na predstavitveni stojnici smo predstavili pokrajino Goričko, za kar so  poskrbele z izdelki dijakinji Anja Gomboc in Irena Gomboc ter svetovalna delavka Danijela Rus; Anja in Tadeja Flisar pa sta stojnico pomagali urediti.
Sliko za likovni natečaj je naredila Karolina Žižko.
Prispevek Stephanie Škrila RADA SEM DOMA je na literarnem natečaju prejel bronasto priznanje (preberete ga lahko v Dravskih vrtincih).
Na okrogli mizi sta nas zastopala Maša Levačič in Matevž Toplak.
V ustvarjalnih delavnicah (uporaba servietne tehnike) so delale Elina Zdovc, Katja Frangež, Anja Gomboc in Tadeja Flisar.
Ekipa Maša Levačič, Tina Durič in Kevin Toth se je trudila in bila zelo zaposlena v novinarski delavnici.
V večernem kulturnem programu so nastopili Sara Koler Urbanič, Tajda Nemec, Jan Juršnik, Gašper Kundih, David Novak, Alojz Bobnar, Janez Bobnar in Žiga Šraml.
Naši košarkarji Darijan Stipanović, Bojan Lulić, Benjamin Međić, Matic Cvikl, Žiga Šraml in Alojz Bobnar so bili drugi – srebrna medalja.
Šahisti Marko Žerdin, Jovan Jovančević in Aleš Šegula so zmagali in prejeli zlato medaljo.
Pokal za drugo mesto (srebrno) sta prejeli obe ekipi strelcev: dekleta Maja Fon, Anamarija Dimeska in Patricija Kumek ter fantje Vasko Lalkov, Aljoša Grgurič in Matjaž Krabonja.
Nazadnje je bil še spominski tek Franja Klojčnika (za fante 2 km), kjer so Matic Vučak, Matevž Toplak, Matjaž Krabonja in Marko Žerdin prejeli priznanje za drugo mesto.
Spremljajoči vzgojitelji smo bili: Kirka Rojko, Simona Lešnik, Zdravko Kramberger, Uroš Murko, Zdravko Savić in Jasna Šeneker.

Čestitke vsem udeležencem, vrnili smo se zadovoljni.

Povezava do slikovne galerije.

 

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola