Maribor, 03.10.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

DD Drava sodeloval na projektnem dnevu v Reki

Učeniški dom Kvarner Rijeka je v petek, 23.11.2012, organiziral projektni dan z naslovom Sidro u Kvarneru, na katerem je aktivno sodeloval tudi naš dijaški dom. Dijaki Marko Žerdin, Ivan Pernek, Ivana Matošić ter vzgojitelj Zdravko Savić so barve našega doma zastopali pri tekmovanju v igranju šaha ter z udeležbo v različnih delavnicah. Na projektnem dnevu so poleg našega dijaškega doma in gostiteljev sodelovali še dijaški domovi iz Karlovca, Ogulina, Splita in Osijeka. Na šahovskem turnirju je sodelovalo 12 šahistov, ki so igrali 7 kol (2×10 minut) po švicarskem sistemu.

Vrstni red je bil:

1. mesto: Ljevar Danijel (6 točk iz 7 partij)

2. mesto: Ivić Antun (5 točk)

3.-4. mesto: ŽERDIN Marko  4,5 točk / 3. mesto po sistemu Bucholz: Smažil Saša (4,5 točk)

5-8. mesto: PERNEK Ivan (4 točke in hkrati 8. mesto po sistemu Bucholz), Ivčević Marin (4 točke), Čepčik Katarina (4 točke), Varga Marko (4 točke), 9. mesto: Dušić Sandi (3 točke)

10. mesto: Kešinović Vinci (2 točki)

11. mesto: Sveticki Lea (1 točka)

12. mesto: Blažević Dora (0 točk)

Projektni dan je potekal v sproščenem in prijetnem vzdušju, vsi udeleženci pa so ob koncu bili pogoščeni z okusnim kosilom.

Ogled galerije slik –> TUKAJ!

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola