Maribor, 03.10.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Delavnica »Kdo so moji vzorniki?«

Delavnica »Kdo so moji vzorniki?« je potekala v izvedbi moderatorke Amnesty International, ki se je s prisotnimi dijaki pogovarjala o različnih družbenih vprašanjih, vezanih na temo preprečevanja in odprave zlorab človekovih pravic. Amnesty International je globalno gibanje 2,2 milijona ljudi, ki skupaj spreminjajo svet, tako da opozarjajo na kršitve človekovih pravic in se borijo proti tem kršitvam. Organizacija Amnesty International je bila ustanovljena leta 1961 v Londonu, za svoja prizadevanja so leta 1977 dobili tudi Nobelovo nagrado za mir, v Sloveniji pa Amnesty International deluje že 20 let.

Dijaki so bili zelo zadovoljni z vsebino delavnice in vodenjem moderatorke ter njenih pripravnic. Tudi moderatorka Amnesty International je sodelovanje naših dijakov močno pohvalila, saj se s takim aktivnim sodelovanjem lahko mnogo bolj širi znanje mladih o človekovih pravicah ter spoštovanju in cenjenje le-teh. Vzgojiteljica Vanda Verdnik Bosnić, se bo, tudi preko organizacij tovrstnih delavnic, še naprej trudila ohranjati uspešno sodelovanje z organizacijo Amnesty International.

Povezava do fotogalerije -> TUKAJ!

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola