Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

DOMIJADA 2015

Letos je bila organizator mariborska regija, zato nas je bilo na Rogli mnogo – med 380 dijaki iz vse Slovenije nas je bilo 40. Z nami so bili tudi naši nekdanji glasbeniki (Alojz Bobnar, David Kreslin, Jan Juršnik in Žiga Šraml), ki so skupaj z Janezom Bobnarjem in Davidom Novakom zaigrali na večerni zabavi. Poskrbeli smo za sprejem udeležencev (Nejc Senčar, Lucija Bukošek in Špela Čučko), izvedli otvoritveno in zaključno prireditev  ter nastopili v kulturnem programu (Nik Belec, Tjaša Slatič, Lea Kolmanič in Miha Irgolič, Anastazija Krenn, Sara Kőveš, Saša Matajič, Sara Mitič in Sara Nikl). Za avdio tehniko na prireditvi so poskrbeli David Fortner, Miran Hunski, Žiga Mlinarič in Luka Masten. Predstavili smo dve naši interesni dejavnosti: kettlebell in golf (Jure Novak). Naša naloga je bila tudi učinkovito delovanje informacijskega »press centra« (Tomaž Habulin, Blaž Pušnik) in novinarsko delo na terenu – fotografiranje in nabiranje izjav o dogajanju na kulturnih in športnih prizoriščih.

Osvojili smo tudi odličja: naše odbojkarice (Doroteja Gruber, Karin Jelenko, Sergeja Kasper, Jelena Lacmanović, Petra Robnik, Tjaša Slatič in Urška Žvikart) in strelke (Andreja Bračević, Pija Ferk in Tamara Ilioska) so zmagale, šahisti (Pimož Ivanuša, Jan Kerčmar, Sebastian Recek in Lazar Lekić) so bili drugi, strelci (Mihael Gobar, Alen Gril in Aljaž Kurbos) pa tretji; prejeli smo še priznanje za tretje mesto na literarnem natečaju: Špela Čučko.

Dobra volja in lepo vreme sta zagotovila, da smo se imeli lepo.

Povezava do galerije slik –> TUKAJ!

 

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola