Maribor, 03.10.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Domijada 2015/16

V četrtek in petek, 22. in 23. aprila, je na Rogli potekala tradicionalna, 54. Domijada, državno zaključno srečanje dijaških domov Slovenije. Letošnje srečanje je potekalo v organizaciji ljubljanskih dijaških domov pod sloganom Spoštujmo vse. Ob ustvarjalnih in likovnih delavnicah, kjer sta v ročnih spretnostih uživali Doroteja Rajh in Tonja Horvat in okrogli mizi, katere se je udeležila tudi naša Doroteja Gruber, ki je prejela tudi priznanje na literarnem področju, smo se pomerili še v nekaterih športnih disciplinah.

Košarkarsko ekipo so zastopali Zmago Granfola, Jernej Fakin, Marko Kužner, Alen Šalamun, Primož Korez, Sava Pavlovič in Aleš Taciga. Odbojkarsko ekipo, ki se je uvrstila na to državno tekmovanje so predstavljali Jeremy Bukovec, Marko Tibaut, Rok Tomažič, Rene Plavec, Jure Novak, Patrik Škvorc, David Koller in Ingo Pozvek. Obe ekipi sta osvojili četrti mesti.

Imeli pa smo tudi predstavnike na šahovskem področju. Tukaj so naše barve zastopali Nejc Časar, Sebastian Recek, Jan Kerčmar in Primož Ivanuša, ki so skupaj zasedli tretje mesto.

S tretjim mestom se lahko pohvali tudi ekipa strelcev Aljaž Kurbos, Alen Gril, Anže Sidar, med njimi Alen še v posamični kategoriji. Še nekoliko natančneje so streljale v tarčo Andreja Bračevič, Pija Ferk in Tamara Ilioska, ki so ekipno zasedle drugo mesto, posamično pa je tudi Tamara v kategoriji posameznic osvojila srebrno medaljo.

Prijetna atmosfera, lepo vreme in dobra družba so zagotovili, da smo se imeli lepo.

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola