Maribor, 28.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Ekokviz 2012

V zadnjem tednu pred zimskimi počitnicami  smo na šolskem tekmovanju Ekokviz preizkusili še naše ekoznanje. 22 dijakinj in dijakov našega dijaškega doma je pokazalo, da so na področjih voda, odpadki in prehrana, ki so poglavitne teme letošnjega Ekokviza usvojili veliko znanja, kar dokazujejo zelo tesni rezultati tekmovanja, ki je potekalo v treh skupinah.

V skupini SPI sta tekmovala Doroteja Horvat in Uroš Krajnčič, ki oba napredujeta na državno tekmovanje.

V skupini SSI so se pomerili: Matej Munda, Jure Novak, Tajda Nemec, Marko Verlak, Adrijana Petrovič, Lucija Borak, Klavdija Roškar, Katja Bukovec, Anja Hajdinjak, Urška Emeršič, Melisa Matjašec, Anja Bertalanič, Barbara Šmigoc, Maja Mihalinec in Ida Simončič. Anja, Barbara in Maja se bodo med seboj pomerile še enkrat, saj je pot na državno tekmovanje ob Idi omogočena le še dvema dijakinjama.

Prav tako se bodo v skupini GIM, kjer so se med seboj pomerile Lea Kocbek, Damaris Bongarz, Karmen Hergan, Vanesa Brezinšek in Andreja Kurbus, za nastop na državnem tekmovanju še enkrat potegovale Damaris, Karmen, Vanesa in Andreja.

Na dodatna vprašanja bodo dijakinje, ki morajo v drugi krog, odgovarjale v torek, 28.02. ob 19.30 v učilnici AB1.

Vsem sodelujočim iskrene čestitke!

Ogled galerije slik –> TUKAJ!

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola