Maribor, 03.10.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Nagradni izlet

Mesec junij je čas, ko se poslavljamo od tekočega šolskega leta ter svoje misli že močno usmerjamo v počitnice. In to je tudi čas, ko se v dijaškem domu z dijaki nagrajenci odpravimo na popoldanski izlet. Letos nas je pot vodila nedaleč stran od doma, natančneje pod Pohorje. S sedežnico smo se popeljali do Trikotne jase, plezali na “steber poguma”, se gugali z “orjaško gugalnico”, nato pa se s poletnimi sankami zapeljali nazaj v dolino in se ob koncu še pošteno nasmejali ob vedno zabavnem skakanje na trampolinu in sončenju na terasi hotela. Rahlo utrujeni od zabavno-adrenalinskega popoldneva smo se strinjali, da bo potrebno izgubljene kalorije tudi nadoknaditi. V sproščujočem okolju Pohorske kavarne smo si nabrali novih moči in se z nasmejanimi obrazi odpravili proti našemu dijaškem domu. Imeli smo se lepo.

In kakšni so občutki nagrajencev o izletu? »Bilo je nepozabno in zabavno doživetje v krogu prijateljev:)  »Na gugalnici si si lahko zapel I believe I can fly in se počutil svoboden kot ptica:)

 

Spremljevalci: Zdravko Kramberger, Hervik Grobelnik, Zdravko Lajh (pomoč pri prevozu) in Danijela Rus

Ogled galerije slik –> TUKAJ!

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola