Maribor, 03.10.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Uspešna otvoritev novega disko prostora Lukna

Skupina dijakov je s 1.12.2014 pričela z preureditvijo kletnega prostora v poslušalnico, imenovano »Luknja«. Pri čiščenju prostora je sodelovalo 19 dijakov, 17 domskih in 2 zunanja. Prostor je namenjen poslušanju glasbe in druženju dijakinj in dijakov. Prostor so seveda opremili dijaki po svojem okusu pod mentorstvom vzgojitelja Uroša Murka.

V »Luknji« je nameščeno novo ozvočenje, nova led svetila, reflektorska svetila, disko krogla in stroboskop. Sveža je tudi grafična podoba sobe, ki sta jo izdelala dijakinja Ela Lesar in dijak Jernej Sirc. Dijaki so prostor očistili, prebarvali in ga preuredili po svojem okusu. Prostor bo odprt načeloma enkrat tedensko, za upravljanje z opremo pa bodo poskrbeli dijaki prostočasne dejavnosti avdio tehnika. V »Luknji« se bodo lahko tako zvrstili tematski večeri poslušanja različnih glasbenih zvrsti, koncerti, zabave in prireditve.

Pri prenovi kletnega prostora so do sedaj sodelovali naslednji dijaki: Ela Lesar, Jernej Sirc, Filip Farazin, Matej Slana, Mark Žibek, Miha Gobar, David Fortner, Peter Vrbančič, Luka Masten, David Kovač, Mihael Matjašec, Luka Radovič, Nejc Senčar, Kevin Rozman, Renato Leš, Tilen Milojević, Jan Težak, Rok Mihajlovič Krpan in Gregor Tratnik. Dijaki se za podporo in vzpodbudo zahvaljujejo ravnatelju Ivanu Sagadinu, hišniku Erihu Knupležu, vzdrževalcu Denisu Kralju in mentorju Urošu Murku.

Verjamemo, da bo pridobitev novega prostora dijake razveselila in bogatila pestrost preživljanja prostega časa.

 

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola