Maribor, 03.10.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Predaja ključa

Dijaki zaključnih letnikov vzgojnih skupin C1 in C3 so pripravili predajo ključa mlajšim dijakinjam in dijakom, ki so borbeno tekmovali za osvojitev ključa. Program je vodil Aleš Šegula, v žiriji sta bila Manoel Kerec in Mitja Grager, za tehniko je poskrbel Marko Žerdin. Tekmovali so dijaki(nje) iz vzgojnih skupin A, B, C in D traktov, ki so v pripravljenih tekmovalnih igrah pokazali svoje znanje o našem dijaškem domu, izrazili svojo iznajdljivost ter talente na področju plesa in petja.
Zmagala je ekipa iz vzgojnih skupin A trakta (Jana Čančala in Kevin Toth), ki je prevzela lep, a nekoliko boleč ključ, okrašen s šopkom kopriv. »Tudi življenje je takšno – lepo, a včasih malo boleče« so dejali dijaki.
Maturantje so svojim naslednikom zaželeli srečo in jih tudi poprosili, da ohranijo dobro ime DD Drava, da se bodo vanj tudi sami radi vračali na obisk. Prireditev sta koordinirala vzgojitelja Zdravko Kramberger in Vanda Verdnik Bosnić.

 Povezava do galerije slik -> TUKAJ!

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola