Maribor, 28.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Prednovoletni odbojkarski turnir mešanih ekip

Prednovoletni čas nas poleg  prazničnega vzdušja opominja tudi na obveznosti, ki jih želimo postoriti še v tem letu. Zato nikakor ne smemo pozabiti na zdrav duh v zdravem telesu, s katerim bomo tudi lažje dosegli zastavljene cilje. Tega se zavedamo tudi v Dijaškem domu Drava Maribor, kjer se v tem času odvijajo mnoge športne tekme in turnirji, eden izmed njih je bil odbojkarski turnir mešanih ekip. Da je odbojka priljubljen šport tudi pri naših dijakih in dijakinjah, smo lahko razbrali že iz števila prijavljenih ekip, saj so tekmovale kar 4 ekipe v naslednjih sestavah:

1. ekipa: Danijela Ljubec, Sara Vinkovič, Michel Nikl, Mitja Bukovec in Rene Blažič

2. ekipa: Tajda Nemec, Eva lenart, Sebastjan Kužner, David Nedelko in Simon Babulč

3. ekipa: Staša Kralj, Monika Mastnak, Avhust Dubochynskyy, Evelina Olaj in Uroš Apat

4. ekipa: Jovana Jelača, Marija Gajić, Thomas Vincent Tratnik, Tilen Semenič in Borut Burič

 

Rezultat prve tekme (ekipa 2 : ekipa 3) je bil 2 : 0, rezultat druge tekme (ekipa 1 : ekipa 4) pa 0 : 2.

Sledili sta tekmi za tretje mesto (ekipa 1 : ekipa 3) z rezultatom 2 : 0 in tekma za prvo mesto (ekipa 2 : ekipa 4) z rezultatom 1: 2. Tekma za prvo mesto je bila do zadnjih trenutkov precej izenačena, zato je o zmagovalcu odločal tretji set, v katerem je torej zmagala ekipa 4. Zapisnik je pisal dijak Rok Dolinar. Vse ekipe so za dobro borbo in igro prejele diplome ter nekaj sladkega.

Pohvala vsem igralcem!

Mentorja: Barbara Štingl in Hervik Grobelnik

 

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola