Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Predstavitev kandidatov za predsednika/co domske dijaške skupnosti

V petek, 9. 9. 2016, se je zaključilo zbiranje prijav kandidatov za predsednika oziroma predsednico domske dijaške skupnosti. Z veseljem sporočamo, da se bodo v ponedeljek, 12. 9. 2016, med 16. 00 in 17. 00, za mesto predsednika ali predsednice potegovali trije kandidati, in sicer Doroteja Gruber, Mihail Denskovski in Nejc Senčar. Njihovo predstavitve in vizije za delovanje DDS si lahko preberete v nadaljevanju.

Kandidati za predsednika/co  domske dijaške skupnosti

1. Doroteja Gruber

Sem Doroteja Gruber, dijakinja zaključnega letnika Biotehniške šole. Vem kako je nam mladim pomembna zabava, torej zakaj se ne bi zabavali tudi v šolskih dneh? Kot predstavnici dijaškega doma bi mi na prvem mestu bila dobro počutje vas, dijakov, ki tu bivate in seveda zabava, s katero bi si izboljšali dneve. Zavedam se, da sta tudi druženje in komunikacija pomembna, zato tudi tega ne bi manjkalo. Z našimi fleksibilnimi vzgojitelji bi priredili veliko zabav in družabnih dogodkov, kar bi zelo popestrilo naše bivanje v dijaškem domu.

 

 

 

2. Mihail Denkovski

Zdravo vsem!

Sem Mihail Denkovski. Obiskujem četrti letnik Druge gimnazije Maribor, program mednarodna matura. V Dijaškem domu Drava živim drugo leto. Z mnogimi od vas se poznam. Tistim pa, ki me ne poznate, bi povedal, da me lahko pogosto srečate v fitnesu, telovadnici ali pri drugih aktivnostih, ki jih ponuja naš dom. V prostem času igram kitaro ali pa poslušam glasbo. Lani sem sodeloval v šolskem gledališču. Moj najljubši hobi pa je programiranje.

Do sedaj sem sodeloval v številnih klubih in krožkih na šoli z namenom, da pridobim čim več izkušenj in znanja in da to delim tudi z ostalimi. V VS A3 sem bil že lansko leto namestnik predsednice VS predvsem z nalogo obveščanja in koordiniranja dijakov mednarodne mature za uresničevanje programa, ki smo si ga zadali.

V Dijaškem domu Drava preživim veliko svojega časa, tukaj sem tudi med vikendi, zato bi bil zelo vesel, če bi s svojo energijo in trudom lahko dal svoj prispevek k še boljšim pogojem bivanja.

Obožujem spoznavanje novih ljudi, zato vas prosim in vabim, da mi poveste svoje ideje o tem, kaj bi lahko še izboljšali za naše skupno boljše in kvalitetnejše preživljanje prostega časa. To bi potem skušal z vašo pomočjo tudi uresničiti.

Hvala vam za vašo podporo. Želim vam vse najboljše.

 

3. Nejc Senčar

Sem Nejc Senčar, star sem 18 let in prihajam iz Žepovc. Obiskujem četrti letnik programa elektrotehnik na SERŠ-u. V dijaškem domu me večina pozna kot prijaznega, vedno nasmejanega, zabavnega in zelo aktivnega dijaka. V svojem prostem času se najraje ukvarjam z glasbo. Dijaški dom sem že lansko leto zastopal kot predsednik in upam, da bom imel tudi letos to čast. Ob tem sem tudi sodeloval na različnih prireditvah, informativnih dnevih, srečanju dijaških domov…

Za kandidaturo sem se odločil, ker sem si lansko leto zadal veliko ciljev in idej, ki bi popestrili dogajanje in življenje v dijaškem domu, ampak vsega nisem moral izvesti. Kot predsednik dijaške skupnosti sem bom boril za uresničenje vaših idej in predlogov ter dobrega počutja v dijaškem domu.

 

SVOJ GLAS LAHKO ODDATE V PONEDELJEK, 12. 9. 2016,

MED 16. IN 17. URO, V MLADINSKI SOBI.

Vsak glas šteje, oddaj svojega tudi ti!

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola