Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Razpis za šolsko tekmovanje v ekoznanju – EKOKVIZ

Leto je naokoli in ponovno je prišel čas, ko imate možnost preveriti in pokazati svoje ekoznanje. Da ste zelo dobro seznanjeni z okoljsko problematiko ste v preteklih letih zelo uspešno dokazovali tako na šolskih kot državnih tekmovanjih, zato vabljeni, da se nam pridružite tudi v tem šolskem letu. Teme, ki jih zajema letošnji ekokviz so – ODPADKI, VODA in PREHRANA.

Gradivo najdete v priponki, vendar naj vas število strani ne prestraši, saj je besedilo opremljeno s številnimi fotografijami. Zagotovo pa drži tudi, da večji del snovi že poznate. Za vajo je objavljen tudi prvi sklop vprašanj  http://www.ekosola.si/kviz .Vsako sredo ob 17.00 pa se lahko oglasite v kabinetu AB1, kjer se bomo skupaj pripravljali na tekmovanje.

Šolsko tekmovanje bo v obliki pisnega preizkusa potekalo 14.02.2012 ob 17.00 v učilnici AB1, državno bo na Ekonomski šoli v Murski Soboti, 22.03.2012.

Prijave in več informacij do 12.02.2012 pri vzgojiteljici Barbari Štingl (kabinet AB1).

Vljudno vabljeni!

GRADIVO: Ekokviz

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola