Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Regijsko tekmovanje v malem nogometu

V četrtek, 24. 3. 2016 se je zaključilo regijsko tekmovanje v malem nogometu. Naši fantje so borbeno zastopali dijaški dom Drava, za kar jim seveda čestitamo! V torek, 22. 3. 2016, smo se udeležili prvega dela regijskega tekmovanja v malem nogometu na Teznu. Prvo tekmo smo izgubili z ekipo TŠC po kazenskih strelih z rezultatom 5:3, v rednem delu je bilo 2:2. V nadaljevanju je ekipa TŠC premagala DD Lizike Jančar z 6:1 in na koncu še DD Drava : DD Lizike Jančar 2:1. Tako smo se uvrstili na zaključni regijski turnir skupaj z ekipami DD SPŠ, DD Ruše in DD TŠC.

V četrtek, 24. 3. 2016, se je zaključil še drugi del regijskega tekmovanja v malem nogometu. Na turnirju na Teznem smo žal izgubili vse tri tekme – dve tudi z nekaj pomanjkanja športne sreče.
Rezultati:

DD Drava – DD Ruše (2 : 7)
DD Drava – DD TŠC (2 : 3)
DD Drava – DD SPŠ (0 : 1)

Za našo ekipo so igrali: Bukovec Patrik, Bukovec Jeremy, Svetanič Timi in Marič Tadej (vsi D4), Plavec Rene, Veren Mitja in Jud Matej (D2) in Berden Uroš (D3).

Mentor: Zdravko Lajh

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola