Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Slovo maturantov

Kot vsako šolsko leto je tudi letošnji maj posvečen maturantom. V sredo je bila zaključna prireditev z naslovom 24ur drava.com. Prijetno enourno prireditev so izvedli Tamara Lazar, Anja Gomboc, Tadeja Flisar, Klavdija Roškar, Sara Šarkanj, Tajda Nemec, Luka Petrić, Lojzi Bobnar in Žiga Šraml, ki je posnel video, v katerem so bili predstavljeni letošnji nagrajenci – dijaki, ki so za večletno delo v dijaškem domu prejeli nagrado. Podeljena  so bila tudi priznanja za dosežke v športnih panogah. Gosta “pravega” TV studia, ki sta ga tehnično izdelala g. Erih in g. Denis, sta bila g. Ivan Sagadin, ravnatelj dijaškega doma in Matevž Toplak, predsednik domske dijaške skupnosti.

Za ozvočenje so skrbeli Luka Masten, David Fortner in Žiga Mlinarič, za tehnično izvedbo projekcij na platno pa Mitja Ferk.

Ogled galerije slik prireditve –> TUKAJ!

Po prireditvi je sledila slavnostna večerja, ki so jo kuhinjski delavci posebej pripravili za maturante, delavce in goste.

Ogled galerije slik slavnostne večerej –> TUKAJ!

 

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola