Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Slovo maturantov

 

Šolsko leto je naokrog in od nas so se s prireditvijo poslovili tudi naši maturantje. Pripravili so prijeten program ter vsem prisotnim pokazali, da so se v letih bivanja v Dijaškem domu Drava Maribor imeli lepo.

Za začetek je Sara Koler Urbanič zapela vsem znano pesem maturantov Gaudeamus igitur, sledila sta govor predsednika domske skupnosti, Matevža Toplaka ter uvodni pozdrav voditeljice prireditve, Melise Matjašec. Za harmonikarsko popestritev programa sta nato poskrbela David Novak (Petri Makkonen – Flight beyonde the time, Vječislav Semionov – 3. stavek sonate  Baskveriada) in Žan Kramberger (Sonata Albenis). Tudi ravnatelj Ivan Sagadin je pozdravil vse prisotne ter maturantom zaželel vse dobro na njihovi nadaljnji življenjski poti. V ritme hip-hop glasbe so nas zapeljale Elina Zdovc, Maša Levačič, Katja Frangeš in Luka Bregar. Da so dijaki v času bivanja v domu bili res pridni in aktivni, smo lahko videli v nadaljevanju prireditve, ko je sledila podelitev pohval, priznanj in nagrad. Ob koncu prireditve smo prisluhnili še glasbenima točkama narodno-zabavnega ansambla dijakov Dijaškega doma Drava Maribor v izvedbi Žana Vranetiča, Jure Medveška, Jana Juršnika, Denisa Vranetiča in Davida Kreslina (Avsenikova viža, Na avtocesti) ter nežnejši skladbi skupine Extreme (More than words), ki sta jo predstavila Predrag Ignjačevič in Staša Tumpa. Voditeljica se je zahvalila za prisotnost ter prijazno povabila maturante, nastopajoče in zaposlene na slavnostno večerjo.

Dragi maturantje, z vsako prehojeno potjo se nam odpirajo nove, še neprehojene poti. Vsi iz Dijaškega doma Drava Maribor vam želimo veliko zadovoljstva ter uspeha ob hoji po poteh, ki  jih boste v življenju izbrali!

Organizacijski odbor: Vesna Jančar, Zdravko Savič in Hervik Grobelnik

Povezava do galerije slik -> TUKAJ!

 

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola