Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Slovo maturantov

»Naša vožnja s srednješolskim vlakom se počasi zaključuje. Na tem potovanju smo imeli premnoge zasilne postanke, a na koncu le dosegli cilj,« je povedal voditelj prireditve in maturant Miha Irgolič. »Vožnja je bila zabavna, družabna in polna razvijanja ter dokazovanja talentov,« pa je dodala sovoditeljica in maturantka Maja Mihalinec. Tako so se v sredo, 14. 5. 2015, od nas skupno poslovili maturanti generacije 2014/2015. Na prireditvi Slovo maturantov, ki je potekala v telovadnici doma, so se z glasbenimi točkami predstavili: Jan Čizmazija, Dominik Strgar, Lea Kocbek, David Novak, Nik Belec, Sara Koler Urbanič, Luka Krof in Alen Rantaša. Po vstopu na »odrski« vlak pa je Nina Koller v imenu maturantov prebrala zahvalo vsem delavcem v domu za pomoč, trud in vzpodbudo maturantom skozi vsa leta.

Od maturantov smo se poslovili tudi mi. Najprej je predsednica domske skupnosti Sara Nikl izrekla zahvalo maturantom za vso pomoč, ki so jo nudili mlajšim generacijam. Zahvalam se je pridružil ravnatelj Ivan Sagadin, ki je maturantom zaželel uspešno pot še naprej ter podelil pokale, nagrade in priznanja ekipam vzgojnih skupin in posameznikom. Sledila je okusna slavnostna večerja maturantov v jedilnici, ki so jo pripravili naši kuharji.

Dijaki maturanti se iskreno zahvaljujejo vsem, ki so pomagali pri pripravi prireditve.

Za vse maturante se počasi in neslišno začenja nova vožnja z vlakom, ki vodi v daljave. Na teh vožnji jim vsi želimo veliko uspeha!

Povezava do galerije slik –> TUKAJ!

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola