Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Slovo maturantov generacije 2015/16

»Bila je noč, takrat pred štirimi leti. Tisto popoldne smo najprej dolgo čakali na stopnicah: ata, mama in jaz. Nato smo prišli na vrsto. Kaj točno nam je vzgojitelj tam pripovedoval, ne vem več.« S temi besedami sta sovoditelja Lea Kolmanič in Žiga Tacer v sredo, 11. 5. 2016, otvorila letošnjo prireditev ob slovesu maturantov. Prireditev so z glasbenimi točkami popestrili Jaka Škoberne, Julijan Škraban, Nikola Kantolič, Ina Krajnc in Maksim Jabolčnik.

Od maturantov smo se poslovili tudi mi – podpredsednica domske skupnosti Doroteja Gruber se je v imenu vseh dijakov zahvalila maturantom za vso pomoč, ki so jo nudili mlajšim generacijam ter jim zaželela veliko uspeha na nadaljnji poti. Zahvalam se je pridružil ravnatelj Ivan Sagadin, ki je maturantom zaželel uspešno pot še naprej ter podelil pokale, nagrade in priznanja ekipam vzgojnih skupin in posameznikom, Špela Čučko pa je za konec z nami delila svoje misli o zadnji noči v dijaškem dnevu.

Sledila je okusna slavnostna večerja maturantov v jedilnici, ki so jo pripravili naši kuharji, ki se jim zahvaljujemo za ves njihov trud.

Fotogalerijo slovesa maturantov si lahko ogledate TUKAJ, utrinke s slavnostne večerje pa najdete TUKAJ.

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola