Maribor, 29.09.2020 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Valentinov ples

Ob 20.00 se je iz telovadnice Dijaškega doma Drava Maribor zaslišala glasba, ki je privabila dijake, dijakinje ter vse zaposlene. Le kaj se je dogajalo? Ples, druženje, zabava … Valentinov ples! V dveh urah so se na odru v telovadnici predstavile kar tri glasbene skupine različnih glasbenih zvrsti. Prva nastopajoča je bila skupina MINK (Kevin Toth, Blaž Rojs, Sebastjan Soos), ki je postregla poslušalcem in gledalcem z rock`n`roll zvrstjo. Sledil je nastop ansambla Trios (A. Vuk, J. Kamenšek, M. Kamenšek) z narodno-zabavno glasbo, kot zadnji nastopajoči pa so zaigrali skupina Citizens (Škarjot, Kužner, Puklavec, Šauperl, Slekovec), ki so igrali metal glasbo. Dober nastop glasbenih skupin, sproščeno vzdušje,  urjenje plesnih korakov na plesišču… skratka odličen zaključek »dneva zaljubljencev«.

Pri organizaciji Valentinovega plesa so sodelovali vzgojitelji Uroš Murko, Zdravko Kramberger in Barbara Štingl ter mnogi dijaki, ki so bili v veliko pomoč predvsem pri nošnji inštrumentov in glasbil (Rok Hunjadi, Matjaž Kranjec, Benjamin Lebar, Leon Leopold, Matjaž Golob, Davor Repatec, Luka Masten, Klemen Nemec, Gregor Makovec, Aleks Stračanek, Marko Zver, Gabrijel Vouri) ter pripravi plakata (Ida Simončič, Damaris Bongarz).

Hmmm … le zakaj se valentinovo praznuje le enkrat na leto??

Povezava do galerije slik – TUKAJ!

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola