Maribor, 21.09.2023 sitemap CD-ji Dravski val E-račun Energetska sanacija DD Drava MB Javni razpisi Informacije javnega značaja Kontakti

Zaključek domske lige v badmintonu

Simbolična slika (povzeto po: badminton-coach.co.uk )S tekmovanjem smo pričeli 28. 9. 2015 in ga zaključili 15.2. 2016. Na tekmovanje se je prijavilo 16 dijakov, do konca je sodelovalo 13 dijakov.

Tekmovali so v skupinah A in B, igrali so po sistemu vsak z vsakim. V skupini A so tekmovali Rene Plavec, Rok Tomažič, David Vijatovič, Jani Preskar, Jure Novak, Jeremy Bukovec in Jure Kozole, v skupini B pa Sara Nikl, Marko Tibaut, Ingo Pozveg, Tomaž Žganec, Tomaž Arnuš in Timotej Fladung. V zaključni del tekmovanja sta se uvrstila prvouvrščena iz obeh skupin, v finalu so igrali po sistemu prvouvrščen iz A skupine z drugouvrščenim iz B skupine in obratno. V skupini A je 1. mesto osvojil  Jure Novak, 2. mesto Rene Plavec, v skupini B pa je bil 1. Tomaž Žganec, 2. pa Sara Nikl.

Pred pričetkom finalnih tekem je Tomaž Žganec zapustil dijaški dom, zato , ga je v finalu nadomestil 3. uvrščeni iz B skupine Tomaž Arnuš.

Rezultati finalnih tekem:

1. tekma – Nikl Sara : Plavec Rene 2 : 1

2. tekma – Novak Jure : Arnuš Tomaž 2 : 0

 

Tekma za 3. mesto:

Plavec Rene : Arnuš Tomaž 2 : 0

 

Tekma za 1. mesto:

Nikl Sara : Novak Jure 2 : 1

 

Uvrstitve tekmovalcev:
1. mesto – Nikl Sara

2. mesto – Novak Jure

3. mesto – Plavec Rene

4. mesto – Arnuš Tomaž
Čestitke vsem tekmovalcem, pokal in priznanja bodo udeleženci prejeli na zaključni prireditvi.

Mentor: Hervik Grobelnik

Objavi na Facebook-u
Dijaški dom drava EkoSola ECO Dijaški dom Zdrava šola